hofstedemeerzigt

Herrie in Hofstede met Edsilia Rombley - donderdag 12 april

Op donderdag 12 april a.s. wordt de Grote zaal van Hofstede Meerzigt de locatie waar je een geweldig muzikaal en culinair evenement, genaamd ‘Herrie in Hofstede', kunt gaan beleven!

Wat kun je verwachten? Een heerlijk 5-gangen diner, mooie wijnen, een muzikaal voorprogramma en niemand minder dan zangeres Edsilia Rombley zal samen met haar danseressen een spetterend optreden verzorgen. Na het diner gaan de voetjes van de vloer op de beats van de DJ.

Edsilia Rombley timmert al 20 jaar aan de weg. Ze staat ook regelmatig in het theater met haar shows, was te gast bij De Beste Zangers van Nederland en is tevens bekend als één van de Ladies of Soul. En wie kent niet haar hit ‘Hemel en Aarde’ waarmee ze op de 4e plaats eindigde in het Eurovisie Songfestival?

Locatie: Grote zaal Hofstede Meerzigt
Aanvang: ontvangst tussen 18.30 en 19.00 uur
Dresscode: smart casual (en dansschoenen)

Reserveren
Kaarten voor dit Herrie in Hofstede event kosten € 159,50 all-in * p.p. en alleen te koop per tafel van 4,6,8 of 10 personen.
(* inclusief aperitief, 5-gangen diner, wijn/water, muzikaal voorprogramma en optreden van Edsilia Rombley)

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus reserveer snel. Dit kan eenvoudig via onderstaand formulier

Tot ziens op 12 april!

Reserveren

Voor het Herrie in Hofstede event geldt dat er vooraf betaald dient te worden. Na reservering ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link voor eenvoudige betaling via IDeal. Na ontvangst van je betaling is je reservering definitief. Er kan geen restitutie worden verleend op het betaalde bedrag.

« terug