hofstedemeerzigt

Alain starring Pascal Jalhay - 19 maart

In 2018 brengt Hofstede Meerzigt een 'Starring Concept'; sterrenchefs uit binnen- en buitenland die samen met onze chef Alain Adriaanse gaan koken in de keuken van Hofstede Meerzigt.

Pascal Jalhay is de topchef die de 2e editie gaat verzorgen. Op dit moment is hij chef-kok bi het prestigeuze en decadente Hotel Twenty Seven op de Dam in Amsterdam.

Pascal Jalhay startte op zijn 21e in restaurant Au Coin des Bon Enfants in Maastricht. Vervolgens vertrok jij naar Scholteshof ** in België, restaurant Excelsior* in Amsterdam en was hij van 1998 tot 2003 sous chef van La Rive** in het Amstel Hotel. Daarna werd Pascal executive chef bij restaurant Vermeer in het Barbizon Palace Hotel in Amsterdam. Hij kookte er twee sterren en kreeg zijn 2e ster van Michel direct het jaar na het verkrijgen van de 1e ster. Destijds een unicum van Michelin. Dit was nog nooit eerder gebeurd.

Op maandag 19 maart a.s. koken Pascal en Alain een waanzinnig 5-gangen diner, een unieke samenwerking en beleving waar jij bij kunt zijn! De prijs voor dit diner bedraagt € 125,- p.p. all-in (incl. wijn/dranken). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wil je dit niet missen? Reserveer dan, vóór 14 maart, via onderstaand formulier.

De kookkunsten van deze topkoks van heel dichtbij meemaken kan ook. De Chef's Table in de keuken is beschikbaar voor 4 personen en de prijs daarvoor bedraagt € 250,- p.p. all-in. Wie het eerst reserveert voor deze tafel is de gelukkige!

Gedurende het hele jaar zullen er nog meer 'sterren stralen' bij Hofstede Meerzigt. Houd daarom goed onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram in de gaten voor de kalender en inschrijvingen.

Reserveren