hofstedemeerzigt

Hoofdgerecht

Koningsvis
Peterseliewortel | Kruidenmousseline | Dashi bouillon
€ 27,00

Skrei (Kabeljauw)
Bospaddenstoelen | Sjalot | Gefrituurde ui | Peterselie aardappel
€ 29,00

Runder Koontjes
Knolselderij | Rode kool | Appel | Kruidkoek
€ 32,00

Eendenborst
Geconfijte eendenbout | Rozijnen | Pastinaak | Zuurkool van Vier jaargetijden-bier 
€ 29,00

Kreeft
Open ravioli | Hollandse garnaaltjes | Venkel | Paprika | Parmezaanse kaas
€ 36,00

Hollands Weiderund
van Piet van den Berg
Al sinds jaren werken we met dit vlees.
Gegarandeerd van goede afkomst en
met respect behandelde runderen.
Door het rijpen van het vlees verkrijgen we
een diepe smaak en mooie structuur.

Bavette
2 à 3 weken gerijpt/grove draad/zacht rood/volle smaak
€ 30,00

Pianostuk
4 weken gerijpt/zacht/rood/volle smaak
€ 29,00

Côte de Boeuf
8 à 12 weken gerijpt/diep rood/krachtig/vetje/zachte bite
€ 34,00

Proeverij van Rund
Proeverij van drie delen van het M.R.IJ. rund
€ 35,00

Deze delen worden geserveerd met:
Geglaceerde haricots verts met sjalot en spekjes,
huisgemaakte dikke frieten en mosterdmayonaise.

Menu van de chef*
Menu van 3 gangen € 39,00 
Menu van 4 gangen € 49,50
Menu van 5 gangen € 59,50
Menu van 6 gangen € 69,50

Lunchmenu
Voorgerecht / Hoofdgerecht € 31,00

*€ 5,00 supplement indien u kiest voor kaas in plaats van het dessert

« terug