hofstedemeerzigt

Hoofdgerecht

Noordzee Bouillabaisse
Rouille/Parmezaan/Croutons
€ 26,00

Dorade in Zoutkorst
(30 min.bereidingstijd)
Prak aardappel/Hazelnoot/Asperges
€ 33,00

Kalfskoontjes
Eendenlever/Mousseline
Amandelkletskop/Spinazie/Portjus
€ 29,00

Anjou Duif
Puy Linzen/Eekhoorntjesbrood/Krokante ui
Jus van het karkasje
€ 31,00

Kreeft
Gegratineerde Halve Kreeft/Parmezaanse Kaas
Fettuchini/Tomaat/Sjalot
€ 28,00

Hollands Weiderund
van Piet van den Berg
Al sinds jaren werken we met dit vlees.
Gegarandeerd van goede afkomst en
met respect behandelde runderen.
Door het rijpen van het vlees verkrijgen we
een diepe smaak en mooie structuur.

Bavette
2 à 3 weken gerijpt/grove draad/zacht rood/volle smaak
€ 29,00

Pianostuk
4 weken gerijpt/zacht/rood/volle smaak
€ 28,00

Côte de Boeuf
8 à 12 weken gerijpt/diep rood/krachtig/vetje/zachte bite
€ 32,00

Proeverij van Rund
Proeverij van drie delen van het M.R.IJ. rund
€ 34,00

Deze delen worden geserveerd met:
Geglaceerde haricots verts met sjalot en spekjes,
huisgemaakte dikke frieten en mosterdmayonaise

Menu van de chef*
Menu van 3 gangen € 39,50
Menu van 4 gangen € 49,50
Menu van 5 gangen € 59,50
Menu van 6 gangen € 69,50

Lunchmenu
Voorgerecht/Hoofdgerecht €31,00

*€5,00 supplement als u de kaas kiest in plaats van het dessert

« terug