hofstedemeerzigt

Hoofdgerecht

Poon
Bietjes / Bataat / Pecannoten
€ 26,-

Dorade in Zoutkorst (30 min. bereidingstijd)
Ratte Aardappel / Schorseneren / Bouillabaisse
€ 32,-

Iberico Chuletero
Iberico rack / Paletta / Chorizo / Nicola Aardappel / Aubergine / Knoflookjus
€ 29,- 

Wilde Eend
Hete Bliksem / Rode Kool / Koolrabi / Dragon / Portjus 
€ 27,-

Kreeft
Gegratineerde halve Kreeft / Parmezaanse Kaas / Paprika / Ui
(met dikke frieten en mosterdmayonaise)
€ 27.-
 
Hollands Weiderund
van Piet van den Berg

Al sinds jaren werken we met dit vlees.
Gegarandeerd van goede afkomst en met respect behandelde runderen.
Door het rijpen van het vlees verkrijgen we een diepe smaak en mooie structuur.

Bavette 
2 à 3 weken gerijpt / grove draad / zacht rood / volle smaak
€ 28,-

Pianostuk 
4 weken gerijpt / zacht / rood / volle smaak
€ 27,-

Côte de Boeuf
8 à 12 weken gerijpt / diep rood / krachtig / vetje / zachte bite
€ 31,-

Proeverij van Rund
Proeverij van drie delen van het M.R.IJ. Rund
€ 32,50

Deze delen worden geserveerd met:
Geglaceerde haricots verts met sjalot en spekjes,
huisgemaakte dikke frieten en mosterdmayonaise.

Menu van de chef*
Menu met seizoensgebonden, dagverse producten. Soms gerechten 
van de kaart, veelal gerechten buiten de kaart om.

Menu van 3 gangen € 39,50
Menu van 4 gangen € 49,50
Menu van 5 gangen € 57,50
Menu van 6 gangen € 67,50 

LUNCHMENU
Voorgerecht / Hoofdgerecht € 29,50 

* € 5,00 supplement indien u kiest voor kaas in plaats van het dessert

Uiteraard houden we rekening met eventuele allergieën en dieetwensen.

« terug