hofstedemeerzigt

The Wine List pop-up store is geopend!

Sinds 30 mei heeft The Wine List pop-up store zijn deuren geopend in één van de hooibergen op ons terrein aan de Zonnenberg 10. Onze sommelier Sermad is vanaf het begin betrokken bij deze premium webshop en speelde al langer met het idee om een wijnwinkel en proeflokaal te openen. Hier kunnen wijnliefhebbers persoonlijk advies krijgen, wijnen proeven en direct hun bestelling meenemen.

In het Wine List Proeflokaal zal wekelijks een ander wijnthema centraal staan, dus houd onze nieuwsbrief in de gaten en volg ons maar ook The Wine List op Facebook en Instagram.

Om het compleet te maken zijn er wekelijks wisselende wijnaanbiedingen die alleen geldig zijn in de pop-up store met kortingen tot wel 50%! Ons team laat je met alle plezier ook wat wijnen proeven. Uiteraard houden we rekening met de RIVM richtlijnen.

Openingstijden
Vrijdag - 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag - 12.00 tot 17.00 uur

Adres
Zonnenberg 10 in Zoetermeer

Houd er svp rekening mee dat je alleen met pin kunt betalen in The Wine List pop-up store. Wil je meer weten? Bel dan gerust met The Wine List op 088-7120100 of mail naar info@winelist.nl.

« terug