hofstedemeerzigt

S.Pellegrino en Alain starring Dick Middelweerd (**)

Ook dit jaar gaat Hofstede Meerzigt door met het succesvolle 'Starring-Concept'; sterrenchefs die bij onze chef Alain Adriaanse en zijn team komen koken in de keuken van Hofstede Meerzigt.

Dit concept is mede mogelijk gemaakt door S.Pellegrino en je kunt dus ook tijdens dit diner genieten van de fine dining waters van S.Pellegrino en Acqua Panna.

Dick Middelweerd, eigenaar en chef van het twee-sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve (**) in Waalre, zal het spits afbijten.

Dick Middelweerd heeft ervaring opgedaan bij onder meer Restaurant Ciel Bleu (**) en Restaurant De Hoefslag (**) en behaalde in 1990 de titel SVH Meesterkok. Samen met zijn vrouw Anne-Laura kocht hij in 2000 De Treeswijkhoeve van zijn schoonouders. Sinds 2013 is het restaurant bekroond met maar liefst twee Michelinsterren en staan zij aan de top van de Nederlandse gastronomie.

Op maandag 4 februari a.s. komt Dick als gastchef koken in de keuken bij Alain en zijn team. Hij kookt een waanzinnig 5-gangen diner, een unieke samenwerking en beleving waar jij bij kunt zijn!

De prijs voor dit diner bedraagt € 150,- p.p. all-in (incl. wijn/dranken). 

De kookkunsten van deze topkoks van heel dichtbij meemaken kan ook. De Chef's Table in de keuken is beschikbaar voor 4 personen en de prijs daarvoor bedraagt € 300,- p.p. all-in. Wie het eerst reserveert voor deze tafel is de gelukkige.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wil je dit niet missen, reserveer dan vóór 25 januari via onderstaand formulier.

Reserveren