hofstedemeerzigt

Alain starring Lucas Rive - 10 september

In 2018 brengt Hofstede Meerzigt een 'Starring Concept'; sterrenchefs uit binnen- en buitenland die samen met onze chef Alain Adriaanse gaan koken in de keuken van Hofstede Meerzigt.

Lucas Rive, eigenaar en chef van het sterrenrestaurant Restaurant Lucas Rive (*), gaat de 5e editie voor zijn rekening nemen.

Van 1985 tot 2012 was Lucas Rive chef-kok bij restaurant De Bokkedoorns in Overveen dat onder hem twee Michelinsterren behaalde. In oktober 2012 nam hij na 26 jaar afscheid van het restaurant omdat hij voor zichzelf wilde beginnen. In de zomer van 2013 openden Lucas en zijn vrouw Deborah Restaurant Lucas Rive in Hoorn. Vijf maanden na de opening werd het restaurant al beloond met een Michelin ster. En dat zegt genoeg.. Eerder werkte hij in de Oude Rosmolen, restaurant La Rive van het Amstel Hotel en de Kersentuin onder directeur Joop Braakhekke.

Op maandag 10 september a.s. koken Lucas en Alain een waanzinnig 5-gangen diner, een unieke samenwerking en beleving waar jij bij kunt zijn! De prijs voor dit diner bedraagt € 135,- p.p. all-in (incl. wijn/dranken).

De kookkunsten van deze topkoks van heel dichtbij meemaken kan ook. De Chef's Table in de keuken is beschikbaar voor 4 personen en de prijs daarvoor bedraagt € 270,- p.p. all-in. Wie het eerst reserveert voor deze tafel is de gelukkige!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wil je dit niet missen? Reserveer dan, vóór 1 september, via onderstaand formulier.