hofstedemeerzigt

Alain starring Michael Cooke van Vergelegen - 15 oktober

In 2018 brengt Hofstede Meerzigt een 'Starring Concept'; sterrenchefs uit binnen- en buitenland die samen met onze chef Alain Adriaanse gaan koken in de keuken van Hofstede Meerzigt.

Dit keer mogen we weer een buitenlandse chef verwelkomen want in samenwerking met het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Vergelegen hebben we Michael Cooke weten te strikken om naar Nederland te komen!

Michael Cooke is de Executive Chef van Camphors Restaurant op het Vergelegen estate in Stellenbosch, Zuid-Afrika. Michael is geboren in Kaapstad en heeft o.a. zijn culinaire horizon verbreed in Britse Michelin-sterren restaurants waaronder The Fat Duck (***) van de befaamde Heston Blumenthal.Nadat Michael weer neerstreek in de Zuid-Afrikaanse wijnlanden werd hij in 2014 de Executive Chef van Camphors Restaurant. Camphors staat op nummer 6 in de lijst van de beste restaurants van Zuid-Afrika en kreeg de hoogste waardering (3 sterren) van de Rossouw's Restaurant Guide.

Op maandag 15 oktober a.s. koken Michael en Alain een waanzinnig 5-gangen diner; een unieke samenwerking en beleving waar jij bij kunt zijn! De prijs voor dit diner bedraagt € 125,- p.p. all-in en het spreekt voor zich dat we deze gerechten allemaal combineren met de prachtige wijnen van Vergelegen. 

De kookkunsten van Michael en Alain van heel dichtbij meemaken kan ook. De Chef's Table in de keuken is beschikbaar voor 4 personen en de prijs daarvoor bedraagt € 250,- p.p. all-in. Wie het eerst reserveert voor deze tafel is de gelukkige!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wil je dit niet missen? Reserveer dan, vóór 10 oktober a.s., via onderstaand formulier.

Reserveren