hofstedemeerzigt

Alain starring Ron Blaauw - 25 juni VOL!

HELAAS.. ER ZIJN GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR!

in 2018 brengt Hofstede Meerzigt een 'Starring Concept'; sterrenchefs uit binnen- en buitenland die samen met onze chef Alain Adriaanse gaan koken in de keuken van Hofstede Meerzigt.

De bekende sterrenchef Ron Blaauw, eigenaar en chef van Ron Gastrobar (*) gaat de 4e editie voor zijn rekening nemen. 

Heel culinair Nederland stond op zijn kop toen Ron Blaauw in 2013 bekend maakte dat hij zijn formulie ging wijzigen van een 2-sterren restaurant naar een laagdrempelig concept. Het feit dat hij in datzelfde jaar alweer een Michelin ster kreeg bewijst dat het een schot in de roos was.

Met inmiddels meer dan 5 restaurants in Amsterdam e.o., een eigen Academy, TV-optredens als jury-lid en zijn adviserende rol bij diverse restaurants in het land, is Ron een druk bezette man. En daarom zijn we ook erg blij dat hij bij ons, voor jou, komt koken!

Op maandag 25 juni a.s. koken Ron en Alain een waanzinnig 5-gangen diner, een unieke samenwerking en beleving waar jij bij kunt zijn! De prijs voor dit diner bedraagt € 135,- p.p. all-in (incl. wijn/dranken). 

De kookkunsten van deze topkoks van heel dichtbij meemaken kan ook. De Chef's Table in de keuken is beschikbaar voor 4 personen en de prijs daarvoor bedraagt € 270,- p.p. all-in. Wie het eerst reserveert voor deze tafel is de gelukkige!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wil je dit niet missen? Reserveer dan, vóór 20 juni, via onderstaand formulier.