hofstedemeerzigt

Moederdag Lunch - 12 mei

Wil je je (schoon)moeder en misschien ook wel (overgroot)oma dit jaar eens goed in het zonnetje zetten op Moederdag? Reserveer dan een tafel en kom gezellig met het hele gezin of de hele familie maar Hofstede Meerzigt! 

Op deze dag, zondag 12 mei a.s., serveren we een heerlijke lunch en is er voor iedere moeder ook nog eens een leuke verrassing (en hoeft ze helemaal niets te doen :) ).

Kortom; we beloven je een heerlijke, relaxte en luxe Moederdag voor jong en oud!

De prijs voor deze Moederdag Lunch bedraagt € 49,50 p.p. (excl. dranken). Kinderen zijn ook van harte welkom en van 0-3 gratis en van 4 t/m 12 jaar € 27,50 p.p. 

We ontvangen je graag tussen 12.30 en 13.00 uur in ons restaurant. Reserveren is noodzakelijk en kan, vóór 6 mei, via onderstaand formulier.

Voor de Moederdag Lunch geldt dat er vooraf betaald dient te worden voor het menu. De genuttigde dranken worden op die dag in het restaurant apart afgerekend. Na reservering ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link voor eenvoudige betaling via iDEAL. Na ontvangst van je betaling is je reservering definitief.