hofstedemeerzigt

S.Pellegrino starring Arturo Dalhuisen (*) - 17 juni

Ook dit jaar gaat Hofstede Meerzigt door met het succesvolle ‘Starring Concept’: diverse sterrenchefs die bij onze chef Alain Adriaanse komen koken in de keuken van Hofstede Meerzigt.

Deze avonden worden mede mogelijk gemaakt door S.Pellegrino. De culinaire expertise en netwerk van topchefs van S.Pellegrino maakt hen de ideale partner voor dit evenement. Je kunt dus ook tijdens dit diner genieten van de ‘fine dining waters’ van S.Pellegrino en Acqua Panna.

De jonge, getalenteerde Arturo Dalhuisen zal de 3e editie van dit jaar voor zijn rekening nemen.

Arturo Dalhuisen stond aan het roer van restaurant The White Room (*) te Amsterdam.The White Room werd in 2017 bekroont met een Michelinster. ‘Ik wilde niets liever dan die ster, een grote droom is uitgekomen’ was de reactie van Arturo wiens kookkunsten ook hoge noteringen in zowel Gault Millau als Lekker500 opleverde.

Hij komt uit de leerschool van driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen van Jacob-Jan Boerma en won in 2010 het NK Jonge Koks tot 25 jaar. Op dit moment is hij aan het nadenken over zijn volgende stap in de gastronomische wereld.

Op maandag 17 juni a.s. komt Arturo als gastchef koken in de keuken bij Alain en zijn team. Hij kookt een waanzinnig 5-gangen diner, een unieke samenwerking en beleving waar jij bij kunt zijn! De prijs voor dit diner bedraagt € 150,- p.p. all-in (incl. wijn/dranken). 

De kookkunsten van deze topkoks van heel dichtbij meemaken kan ook.
De Chef’s Table in de keuken is beschikbaar voor 4 personen en de prijs daarvoor bedraagt € 300,- p.p. all-in. Wie het eerst reserveert voor deze tafel is de gelukkige!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wil je dit niet missen, reserveer dan voor 8 juni a.s. via onderstaand formulier.

Reserveren