hofstedemeerzigt

S.Pellegrino starring Onno Kokmeijer (**) - maandag 14 oktober

Ook dit jaar gaat Hofstede Meerzigt door met het succesvolle 'Starring-Concept'; sterrenchefs die bij onze chef Alain Adriaanse en zijn team komen koken in de keuken van Hofstede Meerzigt.

Dit concept is mede mogelijk gemaakt door S.Pellegrino en je kunt dus ook tijdens dit diner genieten van de fine dining waters van S.Pellegrino en Acqua Panna.

Niemand minder dan Onno Kokmeijer (**) zal de laatste editie van dit jaar voor zijn rekening nemen.


Al op jonge leeftijd werd Onno kok en na zijn tijd als souschef bij Le Merlet in Schoorl was hij klaar voor 'de hemel op aarde' zoals hij Ciel Bleu (**) liefkozend noemt. In 2003 kwam hij bij Ciel Bleu, op de 23e etage van het Amsterdamse Okura Hotel. Dat hij kookt op hoog niveau waardeerde Michelin in 2005 met een eerste en vanaf 2007 met twee sterren. 

Op maandag 14 oktober a.s. komt Onno als gastchef koken in de keuken bij Alain en zijn team. Hij kookt een waanzinnig 5-gangen diner, een unieke samenwerking en beleving waar jij bij kunt zijn!

De prijs voor dit diner bedraagt € 150,- p.p. all-in (incl. wijn/dranken). De kookkunsten van deze topkoks van heel dichtbij meemaken kan ook. De Chef's Table in de keuken is beschikbaar voor 4 personen en de prijs daarvoor bedraagt € 300,- p.p. all-in. Wie het eerst reserveert voor deze tafel is de gelukkige.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wil je dit niet missen, reserveer dan vóór 4 oktober via onderstaand formulier.