hofstedemeerzigt

S.Pellegrino starring Soenil Bahadoer (**)

Ook dit jaar gaat Hofstede Meerzigt door met het succesvolle 'Starring Concept'; diverse sterrenchefs die bij onze chef Alain Adriaanse komen koken in de keuken van Hofstede Meerzigt.

Dit concept is mede mogelijk gemaakt door S. Pellegrino en je kunt dus ook tijdens dit diner genieten van de fine dining waters van S.Pellegrino en Acqua Panna.

Soenil Bahadoer, eigenaar en chef van het twee-sterrenrestaurant De Lindehof (**) in Nuenen, zal de 2e editie van dit jaar voor zijn rekening nemen.

Soenil Bahadoer, geboren in Suriname, komt uit een traditioneel Hindoestaans gezin waar gezamenlijk de maaltijden bereiden de belangrijkste activiteit van de dag is. Op de koksschool sprong Soenil er al snel uit. Recepten interpreteerde hij op zijn eigen wijze. 

Als patron cuisinier van De Lindehof (**) bracht hij eigenhandig de Surinaams/Hindoestaanse keuken naar sterniveau en toen zelfs nog verder; sinds 2015 prijken er inmiddels twee Michelinsterren achter zijn naam. Bahadoer is de eerste SVH Meesterkok met een Surinaamse achtergrond en de eerste Nederlander met een Nederlandse én een Belgische Meestertitel.

Op maandag 8 april a.s. komt Soenil als gastchef koken in de keuken bij Alain en zijn team. Hij kookt een waanzinnig 5-gangen diner, een unieke samenwerking en beleving waar jij bij kunt zijn!

De prijs voor dit diner bedraagt € 150,- p.p. all-in (incl. wijn/dranken).

De kookkunsten van deze topkoks van heel dichtbij meemaken kan ook. De Chef's Table in de keuken is beschikbaar voor max. 4 personen en de prijs daarvoor bedraagt € 300,- p.p. all-in. Wie het eerst reserveert voor deze tafel is de gelukkige.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wil je dit niet missen, reserveer dan vóór 29 maart via onderstaand formulier.

Reserveren