Gastheer/gastvrouw (full-time)

 FRK4810

Om ons team compleet te maken zijn we op zoek naar een ervaren Gastheer/Gastvrouw, die gewend is om op fine dining niveau te werken, maar ook de druk van een volgeboekt restaurant aankan.

Je bent flexibel, hebt “24/7” mentaliteit, hebt oog voor detail, bent initiatiefrijk en goede service verlenen staat hoog op jouw prioriteitenlijst. Je hebt een horeca achtergrond met een vergelijkbare functie en doordat je het vak in de vingers hebt, weet je jouw collega’s op een prettige manier te motiveren. Zodoende kun jij op het hoogste niveau service bieden, maar je werkt wel onder het motto: ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ en laat zien hoe het moet.

De verantwoordelijkheden van de Gastheer/Gastvrouw omvatten het bewaken van de kwaliteitsdoelen van het restaurant. Ook zorgt de Gastheer/Gastvrouw voor een efficiënte bediening en handhaaft hoge normen op het gebied van productiviteit, kwaliteit en klantenservice.

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je ruime ervaring op het gebied van reserveringsverwerking en het runnen van lunch & diner.

Werkzaamheden: 

  • Ondersteunt de coördinatie in de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden van de zwarte brigade;
  • Draagt zorg voor een hoogwaardige- en gastgerichte service en een optimale gastvrijheidsbeleving;
  • Voert open overleg met de keukenbrigade om de werkzaamheden op elkaar af te stemmen;
  • Draagt, zo nodig, voor een adequate klachtenbehandeling;
  • Stelt procedures en werkinstructie op binnen het eigen aandachtsgebied en ziet toe op de naleving hiervan.

De beloning voor deze functie is afhankelijk van de ervaring die je al hebt en in ieder geval conform de Horeca CAO.

Voor meer informatie en/of sollicitatie kun je contact opnemen met Richard de Boer via een mail naar deboer@hofstedemeerzigt.nl of bel naar 079 – 3515902.

 FRK4810

Terug naar overzicht