Op het terrein van Hofstede Meerzigt en brasserie 1640

Hofstede Meerzigt en Brasserie 1640 slaan de handen ineen en gaan een groots zomers evenement organiseren genaamd: "Food Festival Zoetermeer"! Op ons terrein (Buytenplaets Meerzigt) kunnen jullie op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni genieten van verschillende culinaire gerechtjes in combinatie met heerlijke wijnen en zomerse Cocktails.

Kom jij ook?

Voordat je het weet is het uitverkocht!

(Prijs is incl. alle gerechten; excl. dranken/wijnen/cocktails, deze kunnen gekocht worden met behulp van munten die je bij de ingang kunt kopen). Er zullen diverse culinaire kraampjes staan waar je van verschillende gerechtjes kunt genieten, in combinatie met de mooiste wijnen en cocktails!

Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Je kunt met behulp van de munten bij elk kraampje losse gerechten bestellen.

Wat kan je verwachten?

Inbegrepen in je ticket

Op het terrein ontvang je onder genot van muziek en entertainment 12 verschillende gerechtjes, waaronder een glaasje Cava, een Oester, gerechtje met Tonijn, Dutch Yellowtail Kingfish, Procereur van het  Livar varken, Carpaccio van het MRIJ Rund, Beenham van het spit, Smokey Zalm, Kogelbiefstuk, Geconfijte Eendenbout, Patatje Runderstoof  en een Ijsje.

strippenkaart

Gerechten

Op het terrein ontvang je 11  verschillende gerechtjes, waaronder een glaasje Cava, een Oester, gerechtje met Tonijn, Dutch Yellowtail Kingfish, procureur van het Livar varken, Carpaccio van het MRIJ Rund, Beenham van het spit, Smokey Zalm, Kogelbiefstuk, gekonfijte Eendenbout, Patatje Runderstoof en een ijsje. 

Inbegrepen in de prijs 

beronia portfolio 11

Wijnen

Geniet van de mooiste en lekkerste wijnen geselecteerd door onze Sommelier Sermad Wartan, waaronder een 15 liter fles (Nebukadnezar) Beronia!

Te koop m.b.v. losse munten

cocktails 651452737 Large

Cocktails

Laat je verrassen door een mooie variatie aan verschillende zomerse Cocktails!

Te koop m.b.v. losse munten

Melissa 02

Muziek en entertainment

Over het hele terrein kan je genieten van muzikale optredens, entertainment en andere activiteiten.

Inbegrepen in de prijs 

munten copy

Munten

Met behulp van de munten kan je alle drankjes en extra gerechtjes kopen.

De meeste wijnen en frisdranken kosten 1 munt per stuk; Cocktail 2 munten, en mocht je nog een extra gerechtje willen kopen, kost dat ook 1 munt.

1 munt = € 3,50

Vervoer

We adviseren, indien mogelijk, te komen op de fiets.

Wanneer je met de auto komt bieden we voor spreiding van drukte en hinder ook parkeergelegenheden aan om de hoek, Amerikaweg, 2717 AZ Zoetermeer
Vanaf hier zou je kunnen lopen naar het terrein van Hofstede Meerzigt (reistijd minder dan 10 minuten); Daarnaast zal er ook een pendelbus aanwezig zijn om je gratis af te zetten op het terrein (reistijd minder dan 5 minuten).

Reserveer nu

Kies het aantal personen waarmee je wilt komen en ga vervolgens naar de juiste datum; 17 of 18 juni.