Een unieke gastvrije beleving
op een hoog culinair niveau
thuisvoelt en geniet van mijn culinaire creaties!"
Alain Adriaanse
Dineren
Wij werken met een vast menu waarbij u zelf het aantal gangen kiest: 3, 4 of 5 gangen. De keukenbrigade zorgt voor een fantastisch Menu van de Chef en houdt uiteraard rekening met eventuele allergieën en dieetwensen.
3-gangen Menu van de Chef € 62,50
4-gangen Menu van de Chef € 72,50
5-gangen Menu van de Chef € 82,50
Kaas kan als extra gang geserveerd worden voor € 15,- per persoon of in plaats van het dessert. In dat geval wordt een supplement van € 7,- in rekening gebracht.
lunchen
Geniet ook tijdens de lunch van ons 3-, 4- of 5-gangenmenu
ZAKELIJK MENU
Wilt u genieten van een kortere lunch? Maak dan gebruik van ons Zakelijk Menu.
2-gangenmenu voor € 49,50
Dichtbij het vuur
Chef's Table
Zittend aan onze Chef’s Table in de keuken kunt u culinair genieten van onze gerechten. U ervaart van dichtbij hoe wij met veel passie en technieken onze gerechten bereiden. U neemt letterlijk een kijkje in onze keuken, waarbij onze chefs u meenemen in hun wereld
Een 6-gangen Menu van de Chef kost € 220,- per persoon, inclusief aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee. De keukentafel biedt plaats aan 2 tot 4 personen.
chef-kok en mede-eigenaar
Alain Adriaanse
Chef-kok Alain Adriaanse laat zich graag inspireren door wereldkeukens. Het is Alain ten voeten uit: altijd op zoek om zichzelf én zijn keukenbrigade te verbeteren en nieuwe dingen te ondernemen.
MAÎTRE SOMMELIER
SERMAD WARTAN
Onze sommelier Sermad begeleidt uw diner met de lekkerste wijnen van over de hele wereld. Hij weet van elke wijn het verhaal en de beste wijn-spijs combinaties.
Culinair in de spotlights
Hofstede Meerzigt is staat vermeld in diverse culinaire gidsen, waaronder in de Michelin Guide als “recommended restaurant”. Met trots mogen wij de score van 15/20 voeren in Gault & Millau. Ook gids Lekker.nl (met een plek in de 500 beste restaurants van Nederland) roemt onze verfijnde keuken, met gerechten als gesauteerde coquilles en een trio van piepkuiken, en prijst de combinatie van moderne architectuur en boerderijsfeer. Onder leiding van chef Alain Adriaanse en sommelier Sermad Wartan streven we naar verrassende smaken, perfect afgestemde wijnen en geraffineerde beleving. Voor elke gelegenheid bieden wij gastvrijheid op topniveau.
Geef
een cadeaubon
Op zoek naar een cadeau voor vriend, familie of collega? En wil je met iets origneels voor de dag komen? Bestel dan onze culinaire cadeaubon!