winactie Masi Amarone

Ben je een liefhebber van heerlijke wijnen en lekker eten? Dan hebben we iets speciaals voor jou! Bij elke aankoop van een fles Masi Amarone wijn maak je nu kans op een exclusief diner voor jou en je vrienden. Het enige wat je hoeft te doen, is de aankoopbon van je gekochte wijn insturen en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Hoe werkt het:

  1. Koop je favoriete Masi Special Vintage Amarone wijn.

  2. Bewaar je aankoopbon: Zorg ervoor dat je de aankoopbon goed bewaart, want dit is je ticket naar een onvergetelijk diner.

  3. Stuur je bon in: Stuur een foto of scan van je aankoopbon in. Vergeet niet je contactgegevens achter te laten, zodat we je kunnen bereiken als je wint.

  4. Duimen maar: Na het indienen van je bon maak je automatisch kans op een heerlijk diner bij Hofstede Meerzigt. We zullen 5 gelukkige winnaars selecteren uit alle inzendingen.

Wat kun je winnen:

De 5 winnaars en hun geselecteerde vrienden worden uitgenodigd voor een exclusief diner bij Hofstede Meerzigt. Geniet van culinaire hoogstandjes en de beste wijnen, allemaal in een sfeervolle setting.

Appassimento MASI 2
Appassimento MASI 2

Over Masi

De wijngaarden van Masi liggen in de ‘Vajo dei Masi’ in het Noordoosten van Italië. De eerste wijngaarde in Valpolicella werd al aangekocht in 1772. Aan het roer van dit bedrijf staat de familie Boscaini, al meer dan zeven generaties houd deze familie zich bezig met het verbouwen van druiven en het maken van wijn. Het bedrijf en de wijngaarden liggen midden in het Valpolicella gebied, het land van de wereldberoemde ‘Amarone’ wijnen. De Amarone’s van Masi zijn wereldberoemd en van een onderscheidende kwaliteit. Tegenwoordig maakt de familie niet alleen in dit gebied wijnen, maar ook in Toscane en zelfs Argentinië.

Cantine MASI 55
Cantine MASI 55

Amarone

Als je aan Amarone denkt, denk je al snel aan Masi. De wijnen van Masi genieten een grote bekendheid en zijn in bijna elk land ter wereld te verkrijgen. Zoals gezegd is Masi de Amarone specialist bij uitstek. Maar liefst zeven soorten worden er gemaakt, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Wat de Amarones met elkaar gemeen hebben is de traditionele techniek van het drogen van druiven op bamboematten. Dit wordt de ‘appassimento techniek’ genoemd en Masi is wereldberoemd in het gebruik hiervan. Het resultaat van dit proces, zorgt voor de prachtige concentratie in de Amarone’s van het huis. 

“To understand what Amarone really represents you have to have been born in Valpolicella. Amarone is more than just a wine or a technique – it’s a philosophy, an art, a life companion.”

- Sandro Boscaini | CEO Masi winery

Stuur je gegevens in en maak kans op een diner op Hofstede Meerzigt